• facebook
  • instagram
  • mail
title

INTERVJU EXTRAORDINARY LIVES

Kategori: JOB, SOUL

Kanske är anledningen att jag känner mig sådär halvtrist lagom. Typisk svensk. Mellanmjölk liksom. Som gör att jag är en sucker på ”kändisars liv”. Jag fattar att ingen är sådär genomlyckad, genomharmonisk och toksnygg, hela tiden. Men jag vill ändå tro det när jag bläddrar i utländska inredningstidningar och med stora ögon flyttar in i typ Helena Christensens bohemchica New York-loft. Brittiska societetsladyn India Hicks lever mitt drömliv. Med betoning på dröm. För jag vet ju förstås ingenting om henne mer än vad jag ser på Instagram och i tidningar. Men jag tror att hon har ”allt”. Hon är just toksnygg, har en massa Ralph Lauren-annonsbarn & en cool martinidrickande man och så har hon ett smakfullt hem. Men framförallt lever hon på Bahamas. Att bo i ett varmt klimat vet alla som känner mig är min dröm, som en dag ska bli sann. Först ska jag bara blogga lite.

Hur som helst. India Hicks har sadlat om och lanserar idag en intervjuserie med personer som hon själv inspireras av, och som hon tycker har a story to tell. Först ut är den amerikanska tv-journalisten Cynthia McFadden som blev övergiven som barn men som har levt ett extraordinary life.

Bli inspirerad och titta på den korta intervjun med Cynthia McFadden här →


Gillar du inlägget? Sharing is caring:

NU SOM WEBBKURS

FÖRÄLDRAKURS NU SOM WEBBKURS

En unik föräldrakurs för dig med dagis- och skolbarn - nu som webbkurs. För att bättre kunna hantera "strul" hemma, bli lugnare och gladare som förälder.
LÄS MER & KÖP KURSEN HÄR →
THE GLOW DETOX

DIET THE GLOW DETOX

Har det blivit för mycket av det goda? Kör en detox för en ny, hållbar livsstil. Ät mycket, ät gott & ät rätt.
MER INFO & ANMÄL HÄR →
MINDFUL EATING

KURS MINDFUL EATING

Inga mer dieter. När du lär dig äta enligt mindfulnessprinciper kan du äta vad som helst, för det är du som bestämmer.
MER OM KURSEN HÄR →
HALVTIMMES KLASS

YOGA HEMMA HALVTIMMES KLASS

Öka ditt flås, stärk hela kroppen, bli starkare mentalt och få ett större lugn. Yoga är en "life saviour" – testa mitt kortpass.
KOLLA IN VIDEON HÄR →
Hälsocoach

NY KARRIÄR Hälsocoach

Vill du motivera andra till hälsosammare livsstilsval? Då kan en hälsocoachutbildning vara något för dig.
MER OM IIN-SKOLAN →

Media could not be loaded

Instagram! Senaste nytt

Följ mig här →