• facebook
  • instagram
  • mail
title
happy couple

KÄRLEK SÅ GÖR LYCKLIGA PAR

Kategori: FAMILY

Har ni också förundrats över hur lyckligt det där äldre paret ser ut att vara. Hur kan man hålla ihop relationen i en evighet? Om man tittar lite närmare på den långa lyckliga relationen är den oftast formad kring en serie olika småsaker som behövs för att den ska fungera. Man kan fylla reservtanken med en massa känslor och handlingar som vi kan behöva plocka fram när bilen pajar. För varje relation krisar någon gång. Så se till att fylla på reserven och få relationen att glittra.

Här kommer tio tänkvärda tips på bra bränsle till relationen.

1) Var närvarande

Ge din partner full uppmärksamhet. Vi känner alla igen det klassiska ”jag ska bara”. Logga istället ut emellanåt och ägna er helt och hållet åt varandra.

2) Fysisk beröring

Det spelar inte så stor roll vad det är så länge vi fortsätter röra vid varandra.

3) Mind your manners

När den första passionerade tiden av dejtande är över är det lätt att gamla vanor eller irritation smyger sig in. Här finns ett bra tillfälle att fylla på reserven. Fortsätt att göra de små men ack så uppskattade sakerna för din partner som du gjorde i början.

4) Visa tacksamhet

Det är farligt när vi börjar ta varandra för givet. Påminn varandra om hur mycket ni betyder för varandra och hur tacksamma ni är för att just ni hittade varandra.

5) Bara för att …

Mitt i livets kaos är det lätt att glömma bort att kommunicera om annat än vardagsgrejerna. Ring eller texta din älskling utan anledning. Ett litet oväntat ömhetsbevis går alltid hem.

6) Flirta

Spelar ingen roll hur länge ni har varit tillsammans. Vi behöver alla bli sedda och uppskattade. Ge varandra komplimanger, även en regnig novemberdag.

7) Work as a team

Ett framgångsrikt par vet hur man jobbar i team. Det kan vara så enkelt som att laga middagen tillsammans, eller påbörja ett större projekt ihop. Banden er emellan kommer stärkas av team building.

8) Ha roligt

Ett skratt förlänger livet. Låt inte vardagsstressen dra ner er i tjatträsket. Skämta med varandra och gör mer av sådant ni gillar och skrattar åt.

9) Förlåta

Var inte en suris, det är aldrig smickrande. Pick your fights och hacka inte på varandra i onödan. Red ut era issues och säg förlåt.

10) Stötta varandra

En partner som varken bryr sig eller visar intresse för den andres liv och drömmar kan köra relationen i diket. Lyckliga par bryr sig och stöttar varandra, ställer frågor och lyssnar.

 

Se där ja. Ett gäng klokord och sunt förnuft att leva efter om man eftersträvar en lycklig, harmonisk relation. Och vem gör inte det?

 

Källa: Mindbodygreen


Gillar du inlägget? Sharing is caring:

NU SOM WEBBKURS

FÖRÄLDRAKURS NU SOM WEBBKURS

En unik föräldrakurs för dig med dagis- och skolbarn - nu som webbkurs. För att bättre kunna hantera "strul" hemma, bli lugnare och gladare som förälder.
LÄS MER & KÖP KURSEN HÄR →
FIT WITH FOOD

KOKBOK FIT WITH FOOD

Inspireras till lätt matlagning. Ett litet gäng mättande och himmelskt goda recept, utan smör, mjöl och socker.
KÖP BOKEN HÄR →

Media could not be loaded

Instagram! Senaste nytt

Följ mig här →