• facebook
  • instagram
  • mail

You are what you eat. So don’t be fast, cheap, easy or fake.

Detoxen var en fantastisk upplevelse. Mina barn tyckte jättemycket om maten också, vilket lyfte upplevelsen ännu mer. Det bästa av allt: jag känner inget som helst sötsug.

Anne-Catherine Worth

Jag vill bara fortsätta, mår så bra. Viktigast för mig var mindfulnessätandet, att inte stressäta. Gillade recepten och tänket jättemycket. Det har varit så inspirerande.

Anna Zethraeus
FLER NÖJDA KUNDER →
title

Blir det lätt att en muffins slinker ner, några nävar chips för mycket eller är det bara så gott med mat att du har svårt att sluta när du egentligen är mätt?

Vi är många som titt som tätt behöver starta om på ny kula. Ibland behöver vi ta hårdare tag för att bryta dåliga vanor. Med en detox rensar du ut kroppen från gifter och slaggprodukter, och fyller på med bästa tänkbara näring för en hälsosam, hållbar livsstil. Tänk dig en årlig service av din bil – lika viktig är en kroppslig genomkörare.

Känner du att du behöver en nystart, kör en DETOX. Anmäl & betala här – eller fortsätta läsa för att få hela bilden.

DETOX PÅ RIKTIG, MÄTTANDE MAT

Den detox jag förespråkar är ingen extrem juicefasta eller sjukhussoppediet. Jag tror på mättande mat på riktiga råvaror. Därför är fullkornsprodukter, alla grönsaker & frukter, linser, bönor, nötter, frön och till och med mejeriprodukter från geten tillåtna – du anar inte vad mycket god mat man kan laga med dessa råvaror. Jag rekommenderar att skippa socker, alkohol, kaffe, kött, komjölksprodukter, snabba kolhydrater och processad mat (alla hel- och halvfabrikat). Du får ingen strikt matplan att följa med exakt information om vad du ska äta varje idag – istället får du tillgång till recept att plocka fritt från, efter tycke och smak.

LYCKAS VÄL MED MITT STÖD

Har du svårt att disciplinera dig själv att hålla nya, sundare matvanor? Då kan mitt 14-dagars detoxprogram ”THE GLOW DETOX” vara något för dig. Det unika med detta program, jämfört med andra ”kurer”, är att jag finns med som din personliga coach under hela processen, och peppar och svarar på alla dina frågor. Är du redo? Anmäl & betala här.

Positiva effekter av två veckors detoxande:

Du kommer äta dig mätt på massor av god mat. Du kommer träna mer för att bli starkare och smidigare. Och du kommer ändra dina tankemönster för att bli mer positiv och glad. Men det bästa av allt är att detta är en livsstil som du efter dessa två veckor inte kommer vilja vara utan. För när vi lär oss att välja sunt före sunk så vet både du och jag vad vi vill ha, nu och för alltid!

KÖR IGÅNG NÄR DET PASSAR DIG

När du anmäler dig får du tillgång till materialet på en gång och kan börja förbereda dig och börja när det passar dig. Anmäl & betala här.

Jag finns tillgänglig på mail och svarar på dina frågor och peppar dig när du behöver. Läs gärna här vad några som gjort min detox tycker!

PRIS: 599 kr inkl moms. Anmäl dig till detoxen här →

DETOX STEG 2 FÖR DIG SOM BEHÖVER EN NYSTART

Har du kört mitt DETOX-program tidigare, så kan jag nu presentera mitt nya Detox Steg 2-program. Samma upplägg och pepp från mig som tidigare, samma rekommendationer, men med nya recept och några andra spännande nyheter, för att du ska känna dig motiverad hela vägen.

Anmäl dig till DETOX steg 2 här →

 

Viktigt!

Mina detoxprogram är inte lämpliga för dig som är gravid, ammar, lider av hjärt-kärlsjukdomar eller nyligen har opererats. Du ska heller inte göra en detox om du precis har varit sjuk, vänta tills du har blivit frisk.

THE GLOW DETOX

DIET THE GLOW DETOX

Har det blivit för mycket av det goda? Kör en detox för en ny, hållbar livsstil. Ät mycket, ät gott & ät rätt.
MER INFO & ANMÄL HÄR →
FIT WITH FOOD

KOKBOK FIT WITH FOOD

Inspireras till lätt matlagning. Ett litet gäng mättande och himmelskt goda recept, utan smör, mjöl och socker.
KÖP BOKEN HÄR →
BLI KVITT SÖTSUGET

KURS BLI KVITT SÖTSUGET

Släng ut sockermonstret i ditt liv och ta kommandot över ditt sötsug.
Mer om kursen här →