• facebook
  • instagram
  • mail

Children need your presence, more than your presents.

Jag har gått på flera föräldra- workshops med Ulrika och det har varit otroligt bra och inspirerande. Genom hennes smarta metoder och tricks så blir det mer harmoniskt hemma, mindre tjat och man får gladare, självsäkrare barn. Alla vinner!

Louise Booth, tre barn

Tack för värdefulla insikter, pepp och konkreta tips. Känner mig inte längre så vilsen i den djungel som barnuppfostran kan upplevas vara. Numera lägger jag ifrån mig mobilen när jag är med barnen :)

Kristina von Stockenström, 3 barn
FLER NÖJDA KUNDER →
title

Inget i världen kan väl vara viktigare än våra barn? Ändå är det så svårt att hitta den där berömda balansen, att finnas där utan att övercurla, att överösa i kärlek och samtidigt sätta gränser och att uppfostra utan att hytta med fingret.

  • Skulle du önska att livet hemma vore lite lugnare med mindre tjat och tjafs?
  • Vill du ha mer kontroll, känna dig tillräcklig och mindre stressad?
  • Vill du att ditt barn ska utvecklas till en modig, kompetent, ödmjuk och säker person och bädda för en fortsatt lycklig framtid?
  • Vill du ha tips på metoder som garanterat leder till positiva förändringar?

VÄLBEPRÖVADE & EFFEKTIVA VERKTYG

Då är min föräldrakurs något för dig! Du kommer få en massa kunskap och verktyg för att bli en mer närvarande och gladare förälder som utan irritation kan hantera struliga vardagssituationer. Du kommer boosta självförtroendet och andra egenskaper du vill se hos dina barn. Du kommer lära dig att sätta gränser som barnen följer och minska tjafset, tjatet och gnället hemma. Läs mer på FAMILY FLOW – min hemsida bara om föräldraskap.

NYHET! MIN FÖRÄLDRAKURS SOM ONLINE-KURS

Min uppskattade föräldrakurs finns nu tillgänglig för alla, vart än du befinner dig. Du kan i lugn och ro, i ditt eget tempo gå igenom kursematerialet från en pedagogiskt uppbyggd webb-plattform. Jag finns med och coachar dig under hela kursen. Du uppmuntras att göra övningar hemma – det är först när man implementerar ett nytt förhållningssätt, som vi kommer att få se förändringar hemma. Läs mer & anmäl dig idag!

LÄS MER & KÖP KURSEN HÄR →

UNIK, PERSONLIG FÖRÄLDRAKURS I MITT HEM

Tre fredagsförmiddagar träffas vi i mitt hem. Vi börjar först med en nyttig härlig frukost förstås runt köksön i mitt kök. Därefter förflyttar vi oss in till soffan framför brasan. Jag kan lova många skratt och hög igenkänning, men framförallt en massa smarta tips och verktyg som du kan börja använda redan samma dag för att bli den förälder du vill vara. Vi träffas kl 9-11, dessa tre fredagar:

  • 26 januari
  • 2 februari
  • 9 februari

Pris inkl härlig nyttig frukost: 1 250 kr

Eller dra ihop ett eget gäng så hittar vi datum som passar er!
Läs gärna vad tidigare deltagare har sagt

INTRESSERAD? BOKA DIN PLATS HÄR
MINDFUL EATING

KURS MINDFUL EATING

Inga mer dieter. När du lär dig äta enligt mindfulnessprinciper kan du äta vad som helst, för det är du som bestämmer.
MER OM KURSEN HÄR →
FIT WITH FOOD

KOKBOK FIT WITH FOOD

Inspireras till lätt matlagning. Ett litet gäng mättande och himmelskt goda recept, utan smör, mjöl och socker.
KÖP BOKEN HÄR →