• facebook
  • instagram
  • mail
title

Vill du också jobba med något meningsfullt? Där du verkligen gör skillnad i människors liv? Det sprider sig som ringar på vattnet. När vi själva mår bra smittar det av sig på andra, och ju fler vi kan inspirera till hälsosammare livsval, desto fler gynnar det. Tänk att kunna bidra till människors lycka och välmående. Som hälsocoach har du alla möjligheter att göra just det.

Men den stora lyckan, tycker jag, är att karriärmöjligheterna är oändliga. Du kan välja att skapa en business från din passion i eget företag: kanske lockar det dig att skriva artiklar, skriva en bok, hålla föreläsningar, workshops & kurser, skapa onlinekurser, laga mat, jobba med kostrådgivning eller coachning. Eller jobba med företagshälsovård eller kanske jobba i team med läkare och dietister?

Min hälsocoachutbildning gjorde jag vid Institute for Integrative Nutrition i New York. Och det fina var att all träning var tillgänglig online i ett supersmart verktyg. Det tog lagom mycket tid i anspråk, det vill säga inga problem att ha ett ”vanligt” jobb och göra denna kurs samtidigt. Jag kan varmt rekommendera denna utbildning om du är intresserad av ett karriärbyte, en vid sidan om-business eller ta din egen hälsa till en helt ny nivå.

Ring eller maila mig gärna om du har frågor om skolan. Eller inspireras här nedan! 


IIN kursmaterial

VAD GÖR EN HÄLSOCOACH?

Som hälsocoach har du alla möjligheter att skapa ditt drömjobb. Inspireras på länken nedan.

MER INFORMATION HÄR →


Health coaching what do you do


VAD FÅR DU NÄR DU BÖRJAR PÅ IIN?

När du går hälsocoachutbildningen får du tillgång till filmade föreläsningar, fantastiska lärare och föreläsare, material för att dra igång businessen direkt (visitkort, hemsida, nyhetsbrev, strategi-, målsättnings- och budgetdokument) och inte minst ett otroligt värdefullt nätverk av likasinnade hälsoentusiaster, världen över. Det bästa av allt, tycker jag, var den självförtroendeboost vi alla fick, från dag ett!

MER INFORMATION HÄR →


IIN programguide


HUR FUNKAR DET & HUR HAR ANDRA GJORT?

En 56-sidig tidning som beskriver hälsocoachutbildningen och hur studenterna har lyckats som entreprenörer. A must read!

LADDA NER TIDNINGEN (PDF) HÄR →