• facebook
  • instagram
  • mail
title
Mamma och son

BARN HUR TREVLIG ÄR DU?

Kategori: FAMILY

Som förälder sitter vi på ett tungt ansvar att uppmuntra och samtidigt sätta gränser, att vägleda och samtidigt visa tillit. Ibland vet vi bara inte hur. Som författaren till boken How to talk so kids will listen & listen so kids will talk skriver ”Jag var en fantastisk förälder innan jag fick barn. Jag var expert på varför andra hade problem med sina barn. Tills jag fick tre egna barn.”

En bra start är att först se över hur vi själva beter oss mot andra i vår omgivning. Är det kanske så att du är trevligare mot dina kolleger än mot dina barn? Har mer tålamod med en vän som vill berätta något för dig, än när ditt barns mun går i ett? Vår vardag med stress, tidsbrist och höga krav gynnar inte alltid en harmonisk tillvaro hemma. Stanna upp och se hur du mår, hur du beter dig och vad du gör – för hur kan vi förvänta oss av våra barn inte ska skrika om vi höjer rösten själva? Vi sätter ribban för vad som är okej. När vi beter oss schysst, lär vi våra barn att vara schyssta. Det börjar med oss.

Läs hela artikeln på sid 9 i GLOW MAGAZINE september 2013 →


Gillar du inlägget? Sharing is caring:

NU SOM WEBBKURS

FÖRÄLDRAKURS NU SOM WEBBKURS

En unik föräldrakurs för dig med dagis- och skolbarn - nu som webbkurs. För att bättre kunna hantera "strul" hemma, bli lugnare och gladare som förälder.
LÄS MER & KÖP KURSEN HÄR →
FIT WITH FOOD

KOKBOK FIT WITH FOOD

Inspireras till lätt matlagning. Ett litet gäng mättande och himmelskt goda recept, utan smör, mjöl och socker.
KÖP BOKEN HÄR →

Media could not be loaded

Instagram! Senaste nytt

Följ mig här →