• facebook
  • instagram
  • mail

Don't get your fuel from the same place your car does.

Nu kommer jag i mina jeans storlek 27 för första gången sedan jag fick tvillingar för fyra år sedan. Jag kan inte tro att det är sant. Stort tack för kicken!

Anna Winblad

Jag vill bara fortsätta äta så här, mår så bra. Viktigast för mig var mindfulnessätandet, att inte stressäta. Gillar recepten och tänket jättemycket. Så inspirerande.

Anna Zethraeus
FLER NÖJDA KUNDER →
title

Att laga mat har blivit så mycket roligare, tycker jag. Det har troligen att göra med att jag blivit äldre och klokare. Jag har blivit mamma och måste utfodra inte bara mig själv utan mina barn och se till att de får i sig näringsrik mat för att hålla sig pigga, glada och friska. Och när jag nu har ansvar för två småttisar så är det ju min skyldighet att ta hand om mig själv på bästa sätt för att hålla mig frisk och kry så länge jag kan.

MAT SOM MEDICIN

Vi alla vet att vi är vad vi äter, så varför välja besprutat, e-ämnen och processat när man kan äta och laga mat från riktiga råvaror? Vi har ätit oss sjuka, nu är det hög tid att äta oss friska. Jag tycker dessutom att det är så mycket roligare att laga mat nu när goda, nyttiga grejer är mer tillgängligt i vanliga mataffärer. Raw food har blivit mer än bara rårivna morötter och vegetarisk mat är så mycket mer än bara böngrytor och tofu.

VARKEN SMÖR, MJÖL ELLER SOCKER

Många började fråga efter mina recept, så jag tänkte: Jag samlar ihop mina vardagsfavoriter och sätter ihop den till en liten spiralbunden bok, enkel att lägga upp på diskbänken. I boken finns urgoda och mättande frukost-, lunch- & middagstips, såväl som smarriga godsaker – och glömde jag berätta att det finns inte en gnutta smör, mjöl eller socker i mina recept? Om jag kan inspirera dig till en sundare livsstil genom mina recept, då är min lycka gjord!

BESTÄLL LILLA KOKBOKEN HÄR (159 kr) →

NU SOM WEBBKURS

FÖRÄLDRAKURS NU SOM WEBBKURS

En unik föräldrakurs för dig med dagis- och skolbarn - nu som webbkurs. För att bättre kunna hantera "strul" hemma, bli lugnare och gladare som förälder.
LÄS MER & KÖP KURSEN HÄR →
THE GLOW DETOX

DIET THE GLOW DETOX

Har det blivit för mycket av det goda? Kör en detox för en ny, hållbar livsstil. Ät mycket, ät gott & ät rätt.
MER INFO & ANMÄL HÄR →
BLI KVITT SÖTSUGET

KURS BLI KVITT SÖTSUGET

Släng ut sockermonstret i ditt liv och ta kommandot över ditt sötsug.
Mer om kursen här →