• facebook
  • instagram
  • mail
title

Driver du eget och behöver hjälp med att få en snygg logga, hemsida, ett säljbrev eller en bok? Kanske är det svårt att få till texten? Lite för långt? Eller för torrt? Och hur gör man för att få det proffsigt?

Jag älskar text och design. Och hjälper dig gärna att hitta ett formspråk som framhäver och lyfter ditt företag. Jag redigerar texter eller skriver från scratch så att det lockar till läsning  och gärna köp! Sån’t kan jag.

Let’s talk about it! Ring eller skicka mig ett mail

Se exempel nedan på vad jag kan hjälpa dig med:

Logo exempel

 

 

logga-JIVA27-mars


LOGOTYP

Vad har du för business, vilken känsla vill du skapa? Vi pratar igenom och jag tar fram ett förslag.

jiva

 

 

 

 

familyflow

 

 

 

foodfive

HEMSIDA

Utifrån en passande WordPress-mall skapar jag en hemsida eller blogg som är användarvänlig, lättnavigerad och snygg förstås  allt efter hur ditt företag ser ut och vilken information du vill ha med.

 


NYHETSBREV

Det är smart att kommunicera med sina kunder och prospects med riktade mail. Kalla det nyhetsbrev, inspirationsmail eller kanske rör det sig om en inbjudan. Oavsett, vill du sticka ut i mailhögen. Jag hjälper dig med text och form.


ANNONS, SÄLJBLAD ELLER UTSKICK

Vill du skapa ett säljblad eller annons för att skicka eller dela ut, då hjälper jag dig att gör något snyggt som sticker ut. Jag jobbar förstås både med en schysst layout och med text som lockar till läsning.


PRESSMEDDELANDE & ANDRA BREV

Ibland kan man behöva ett brev rakt upp och ner, men snyggare än ett halvtrist word-dokument. Då kommer jag till undsättning och skapar en schysst layout, stramar till det och lyfter fram det viktiga i innehållet.


BROSCHYR, GUIDE ELLER BOK

Kanske ser du fördelen med att sätta samman alla dina kunskaper i en guide eller bok, tryckt eller elektronisk. Det kan vara ett smart sätt att marknadsföra sig själv och inte minst få lite extra klirr i kassan. Jag fixar text & layout som sticker ut.