• facebook
  • instagram
  • mail

It's a slow process, don't make it slower by quitting.

Tack för att du ger hjälp, tips och råd och inga förbud. Avskyr nämligen pekpinnar och gör då tvärtemot. Alltså vad bra du är!

FLER NÖJDA KUNDER →
title

Vill du slippa konstra med kaloriberäkningar hit och fastedagar dit? Kunna äta normalt utan att bli uppsvullen, trött och ångerfull efteråt. Kunna äta normalt och nå en vikt som du är nöjd med och kan hålla. Oavsett om det är vardag eller fest.

Det finns ett knep. Och vi kallar det mindful eating. Vi skulle kunna kalla det vanligt sunt förnuft också. Men varför är det då så svårt att äta lagom?

I denna workshop träffas vi ett litet gäng hemma i mitt vardagsrum en fredagsförmiddag. Avslappnat, trevligt och med mycket skratt och igenkänning! Vi kommer titta på hur vi lever, hur vi tänker kring mat och godsaker och varför vi äter när vi äter. Vi kommer göra små ”tweaks” där det behövs och ni alla kommer få nya rekommendationer att hålla er till när ni nu lär er att äta enligt mindful eating-principerna, det vill säga där det är du som styr vad du stoppar i munnen  och njuter av det. Inte någon liten demon inom dig som låter dig äta alldeles för mycket. Du behöver inte säga hej då till ditt favoritgodis eller favoritsmörgås  för hur kul vore livet om vi aldrig skulle få unna oss det vi gillar mest? Men du kommer efter workshopen veta hur du ska göra när du åter hamnar i situationer där du bara känner för att äta upp hela chipsskålen, ta ett nytt jättelass av potatisgratängen eller känner att ”det spelar ingen roll, jag har ju ändå redan förstört det idag. Jag börjar om på måndag”.

Vi avslutar workshopen med en smarrig hälsolunch då vi rent praktiskt kommer att öva på att äta just mindfully.

VAR

I mitt hem på Alfhemsvägen 14A, Djursholm

NÄR

Nytt tillfälle efter förfrågan. Dra ihop några vänner/kolleger så kör vi!

HUR & VAD

Workshop där du lär dig allt du behöver veta för att kunna äta bättre, äta mer lagom och äta långsammare för att bli behagligt mätt och inte uppsvullen och trött. Med mindful eating-tekniker lär vi oss också att stressa av, uppskatta maten, miljön och sällskapet vi får helt enkelt en skönare vardag. För maten är ju en så stor del av vårt liv och då är det hög tid att börja äta rätt för att må så bra vi bara kan.

PRIS

499 kr per person inkl kaffe/te & lunch.

BOKA HÄR

Anmäl intresse för nästa workshop


THE GLOW DETOX

DIET THE GLOW DETOX

Har det blivit för mycket av det goda? Kör en detox för en ny, hållbar livsstil. Ät mycket, ät gott & ät rätt.
MER INFO & ANMÄL HÄR →
MINDFUL EATING

KURS MINDFUL EATING

Inga mer dieter. När du lär dig äta enligt mindfulnessprinciper kan du äta vad som helst, för det är du som bestämmer.
MER OM KURSEN HÄR →
FIT WITH FOOD

KOKBOK FIT WITH FOOD

Inspireras till lätt matlagning. Ett litet gäng mättande och himmelskt goda recept, utan smör, mjöl och socker.
KÖP BOKEN HÄR →
BLI KVITT SÖTSUGET

KURS BLI KVITT SÖTSUGET

Släng ut sockermonstret i ditt liv och ta kommandot över ditt sötsug.
Mer om kursen här →