• facebook
  • instagram
  • mail

Your life does not get better by chance, it gets better by change.

Tack för att du ger hjälp, tips och råd och inga förbud. Avskyr nämligen pekpinnar och gör då tvärtemot. Alltså vad bra du är!

Eva Malmros
FLER NÖJDA KUNDER →
title

”I don’t think of work as work, or play as play. It is all living.” Så lär Richard Branson ha sagt, och när jag en gång läste det kände jag exakt detsamma. Jag jobbar inte, jag går inte till ett jobb. Jag är mitt jobb, mitt liv har liksom formats till ett jobb. Och det som pågår i mitt liv, det som intresserar mig och det som hjälper mig att få ett harmoniskt och hälsosamt liv, det vill jag sprida till andra. Jag går igång på att inspirera, motivera och paketera produkter så vi alla kan glow.

Jag har gått oändligt många kurser, läst ännu fler böcker och testat mig fram. Och när jag lärt mig tillräckligt mycket om något som intresserar mig, då kan jag liksom inte bärga mig förrän du också får ta en del av kakan. Det här brinner jag för  och erbjuder tjänster inom:

MEN VI TAR DET FRÅN BÖRJAN

Jag har haft vanliga jobb, på tidningsredaktion, reklambyrå och marknadsavdelning. Och jobbade som stylist, redaktör, informatör, projektledare och produktionsledare  alltid med studier vid sidan om: företagsekonomi, svenska, journalistik, marknadsföring och reklam. Trots roliga arbetsplatser längtade jag alltid efter att driva egen låda. Så 25 år gammal startade jag mitt första företag som frilansskribent och copy writer, senare även som grafisk formgivare  eftersom det är så kul och jag givetvis utbildade mig till det med. Smart att vara frilans när jag senare flyttade till London och kunde fortsätta mina uppdrag därifrån.

Som ung hade jag noll styrsel på kroppen och ett halvtaskigt självförtroende. Tills jag såg minimjölksreklamen. Emma Sjöberg såg så härligt frisk och stark ut, så ville jag också bli. Så jag började springa. Och gå på step-klasser på gym. Och visste från min första downward dog att jag hittat en träningsform som skulle förändra allt. Så efter tio års practise blev jag givetvis yogainstruktör. Långt innan dess behövde jag pga sjukdom radikalt ändra min kost från laktritsremmar, kanelbullar och pasta, till tja … glutenfritt. Mat blev plötsligt livsviktigt och jag har med åren lärt mig att dålig mat inte bara bidrar till en skön muffin top utan också osunda tankar och känslor. Så det föll sig naturligt att även utbilda mig till hälsocoach, det gjorde jag vid Institute for Integrative Nutrition. När jag fick barn ställdes jag inför nya utmaningar igen. Hur sjutton gör man för att sätta gränser, minska tjatet och få barnen att sova och äta? Det tog jag reda på på The Parent Practise, alltså det var så bra så jag kunde ju inte annat än att också bli en föräldracoach i deras regi.

Nu har jag och min familj rotat oss hemma i Sverige igen. I mitt vardagsrum håller jag yogaklasser, clean eating-workshops och föräldrapeppkurser. En trappa upp framför datorn skapar jag online-program, e-guider, böcker, webinars och artiklar. Alltså, jag älskar det. Och kan jag inspirera dig till att ta något steg mot en riktigt jäkla härlig och hälsosam livsstil, som passar dig. Då är min lycka gjord!

Ulrika namnteckning ny

NU SOM WEBBKURS

FÖRÄLDRAKURS NU SOM WEBBKURS

En unik föräldrakurs för dig med dagis- och skolbarn - nu som webbkurs. För att bättre kunna hantera "strul" hemma, bli lugnare och gladare som förälder.
LÄS MER & KÖP KURSEN HÄR →
HALVTIMMES KLASS

YOGA HEMMA HALVTIMMES KLASS

Öka ditt flås, stärk hela kroppen, bli starkare mentalt och få ett större lugn. Yoga är en "life saviour" – testa mitt kortpass.
KOLLA IN VIDEON HÄR →
Hälsocoach

NY KARRIÄR Hälsocoach

Vill du motivera andra till hälsosammare livsstilsval? Då kan en hälsocoachutbildning vara något för dig.
MER OM IIN-SKOLAN →

Media could not be loaded

Instagram! Senaste nytt

Följ mig här →