• facebook
  • instagram
  • mail
title

Som gammal skribent har jag fördelen att kunna signera artiklar inom hälsa med mitt namn, och sprida hälsorelaterade budskap ut i landet. Men sedan jag startade GLOW BY U börjar även jag och mina erbjudanden blygsamt synas lite varstanns – det är jag oerhört glad, stolt och tacksam över. Ett litet axplock …

 
AFTONBLADET WELLNESS nr 1/2015

I årets första Aftonbladets Wellness så har hälsojournalisten och författaren Julia Fors intervjuat mig om mitt detoxprogram. Jag delar även med mig av en lins- och rotfruktssoppa.

LÄS MER PÅ AFTONBLADET WELLNESS


sofismode

SOFIS MODE nr 26/2014

I Aftonbladets glossy weekly Sofis mode finns en mini-intervju med mig. I det sista numret för året 2014 så kan du läsa om mitt detoxprogram, mitt bästa hälsotips, bra mellanmålsalternativ och vad som alltid finns i mitt kök.

LÄS MER PÅ RAW CLARITY


foodpharmacy

FOODPHARMACY.SE

Min avocado-smoothie lyfts fram i den viktiga mat/kost/hälsobloggen Foodpharmacy där professor Stig Bengmarks 30-åriga research ligger till grund för inläggen och rekommendationerna. Inspireras till antiinflammatorisk och sjukdomsförebyggande kost.

TILL RECEPTET OCH FOODPHARMACY


andrea engsäll

ANDREA ENGSÄLL BLOGG

Härliga & hälsosamma Andrea Brodin Engsäll skriver på sin välbesökta blogg om mitt detoxprogram. Läs gärna om detta, och andra inlägg såklart hon gör om inredning & hälsopepp.

LÄS ANDREAS INSPIRERANDE BLOGG HÄR


the daily good

THE DAILY GOOD

På den inspirerande livsstilssajten The Daily Good finns att läsa en Q&A med mig, typ hur en vanlig matdag ser ut för mig, mina favoritställen i London och Stockholm och mina tre bästa råd till någon som vill leva nyttigare. Blir till och med inspirerad av mig själv när jag läser mina kloka svar…

LÄS INTERVJUN HÄR 


Föräldrar & Barn omslag

FÖRÄLDRAR & BARN nr 4/2014

En lång artikel av mig om hur man kan skapa bra matrutiner med barn genom ”mindful eating”. Jag intervjuar läkaren Åsa Palmkron Ragnar och mindfulnessinstruktören Heidi Andersen om hur vi mitt i vardagsstressen ändå kan varva ner och låta matlagningen och måltiden få ta tid och plats.

LÄS HUVUDDRAGEN AV ARTIKELN HÄR →


Chic Susanne Histrup

SUSANNE HISTRUP PÅ CHIC

Susanne Histrup lät sina många läsare på modebloggen på CHIC.SE följa hennes detoxresa genom mitt program. Hon gick ner 4 kg på två veckor och taggades att fortsätta leva enligt detoxlivsstilen även efter programmets slut. Nu har hon nått sitt mål med -8 kg på 4 månader!

LÄS HENNES HÄRLIGA BLOGG HÄR →


nr11-ettancarina

AFTONBLADET WELLNESS nr 11/2013

Min lilla kokbok uppmärksammades i hälsobilagan Wellness, i gott sällskap av andra nyutgivna hälso-kokböcker. 


YogaMagazine-on-Power-Yoga-at-TPYC-p2

THE YOGA MAGAZINE, UK nr 12/2012

I en stor artikel om power yoga i engelska The Yoga Magazine florerar jag med ett svettigt nylle – peppande läsning om den otroligt sköna yogaformen och yogastudion The Power Yoga Co i London som jag jobbade på när jag bodde i London.

MINDFUL EATING

KURS MINDFUL EATING

Inga mer dieter. När du lär dig äta enligt mindfulnessprinciper kan du äta vad som helst, för det är du som bestämmer.
MER OM KURSEN HÄR →
FIT WITH FOOD

KOKBOK FIT WITH FOOD

Inspireras till lätt matlagning. Ett litet gäng mättande och himmelskt goda recept, utan smör, mjöl och socker.
KÖP BOKEN HÄR →
HALVTIMMES KLASS

YOGA HEMMA HALVTIMMES KLASS

Öka ditt flås, stärk hela kroppen, bli starkare mentalt och få ett större lugn. Yoga är en "life saviour" – testa mitt kortpass.
KOLLA IN VIDEON HÄR →

Media could not be loaded

Instagram! Senaste nytt

Följ mig här →